Около -20 градуса е била температурата около обяд в петък в арктическия

...
Около -20 градуса е била температурата около обяд в петък в арктическия
Коментари Харесай

Смущаващи данни за предполагаемия час на смъртта на Алексей Навални

Около -20 градуса е била температурата около обяд в петък в арктическия град Харп, където се намира пандизът " Полярен вълк “. Там опозиционният лидер Сергей Навални срещна гибелта.

Три часа е часовата разлика с Ямало-Ненецки самостоятелен окръг, което значи, че новината гръмва в международните медии към 16:30 тамошно време. Руският Телеграм канал VChK-Ogpu твърди, че известието за пресата, обявяващо гибелта на Навални е било оповестено единствено две минути след формалния час на гибелта му.

  

Справка в някои от най-големите метеорологични уеб сайтове демонстрира, че температурата в петъчния ден се е движила към -20 градуса, само че се е усещала с към 10 градуса по-студено поради вятъра, снега и непосредствената непосредственост на пандиза до Северния полярен кръг.

Самият Навални показа в новогодишното си обръщение за ниските температури в някогашния затвор на ГУЛАГ. Разбира се в типичния си саркастичен жанр.

" Все още не е било по-студено от -32 С. Нищо не ободрява по този начин, както разходка в Ямал в 6:30 сутринта ".

" Дори при тази температура можете да се разхождате повече от половин час само в случай че съумеете да си отгледате нов нос, нови уши и нови пръсти ", добави починалият опозиционен водач.

Тогава той разгласява и фотография на мястото, несъмнено за разходки - оградено с бетонни стени, с железни решетки, с дължина 11 метра и широчина 3 крачки. Именно там евентуално е била последната му разходка, в случай че имаме вяра на затворническата работа в съветския Ямало-Ненецки окръг. От там оповестиха, че Навални се е  " почувствал зле " след разходката си в петък, предава " DarikNews ".

Някои съветски медии, доближени до Кремъл, към този момент лансираха версията, че вероятната причина за неочакваната гибел на опозиционния водач би могла да е откъснал се кръвен съсирек.

Той " съвсем незабавно е загубил схващане “, се споделя в изказването, добавяйки, че неотложно е бил извикан екип на незабавна здравна помощ, който се е опитал да го реанимира, само че без триумф.

" Лекарите от Спешна помощ установяваха гибелта на пандизчията. Причината за гибелта се открива. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР